Om bloggen

I denna blogg kan du läsa om egentligen allt mellan himmel och jord. Det allra mesta handlar om vardagsgrejer som uppstår i mitt liv. Jag skriver precis det jag tänker och tycker och är inte rädd för att vara 100 % ärlig.

I min vardag händer det alltid något

Mitt liv är så händelserikt, alltid händer det någonting som upprör mig, som gör att jag håller på att koka över av irritation. Ibland känns det som att jag ska spricka av alla irritationskänslor, någon som känner igen sig? Ni vet när man håller upp dörren för någon i butik och personen inte kan anstränga sig för att ens säga tack. Eller när man låter någon gå före i kön för att den endast har en vara och sedan så kommer dens sällskap med en kundvagn fylld med varor som skulle kunna mätta hela Afrika? Ja, sådant händer mig jämt. Jag är väl för snäll antar jag.

Jag älskar att diskutera så lämna en kommentar

Är du som jag och älskar att diskutera viktiga ämnen såsom att låta någon gå före i kön eller inte? Om du är den som liknar mig så uppmanar jag dig att lämna en kommentar i inläggen du läser. Skriv precis vad du tycker och tänker och var inte rädd för att jag ska bli irriterad. Irriterad är jag ju i princip jämt så att en gång mer eller mindre spelar ingen större roll. Skämt å sido, men som sagt skriv vad du tycker och jag lovar att vi kommer ha en intressant diskussion du och jag.

För dig som önskar veta mer om vem jag är och kanske har några specifika frågor så är det bara att kontakta mig via mina kontaktuppgifter. Ser fram emot att höra från dig! Och förresten välkommen att snoka runt på resten av min blogg nu!