Ogillar att köa

Alltså, vem i hela världen kom på det här med att stå i en kö. Att stå sådär nära andra människor som man inte ens känner. Jag menar vem vill göra det frivilligt? Ingen! Det värsta av allt är när det är en sådan där läskig typ bakom en som står så nära att det känns som att personen helst av allt skulle vilja krypa in i örat på en. Usch säger jag bara.

Min strategi för att slippa de där läskiga människorna i kön

Varje gång jag har stått i en kö har jag funderat ut flera sätt jag skulle kunna gå till väga på för att faktiskt slippa stå där som ett fån med en ”krypa-in-i-örat-person” bakom mig. Jag har har kommit på flera sätt men inte vågat prova dem än. Jag tänkte nämna dem ändå för att se vad ni tror.

Lista på sätt som gör att du slipper stå i kö

1. Gå raka vägen fram till kassan och langa upp varorna på bandet och låtsas att kön inte finns.

2. Inte duscha på en vecka för att se till att lukta riktigt illa och på så sätt få folk att inte vilja komma nära.

3. Stå och vänta med sina varor en bit ifrån kassorna för att sedan springa det fortaste man kan när man ser att någon i personalen ska öppna en ny kassa (måste öva upp min kondition först).

4. Låtsas att man har en vara och säga ”snälla kan jag gå före, jag har bara detta” för att sedan trolla fram en hel kundvagn.

Kommentera gärna och skriv om ni tycker att jag borde testa någon metod eller om ni tycker att det verkar vara för korkat för att ens testa en enda gång. Jag ser fram emot att se era svar och lovar att testa den metod ni gillar bäst.