Något som faktiskt fått mig att må bättre

I min egna resa till ett bättre liv har jag testat allt möjligt från produkter, självhjälpsböcker och olika utbildningar. Vissa saker har inte fungerat medan andra har det. Ett företag som hjälpt mig på traven är www.modernatur.se, en e-butik som har olika naturliga produkter.

Hälsa kommer inifrån

Det är ett rejält pussel för mig att få ihop alla livsbitar för att leva ett bättre liv, utan att vara fången av ångest och depression. Men en sak som blivit allt tydligare för mig är länken mellan vad vi människor konsumerar och hur det påverkar oss. När jag jämför mitt liv fraån förr där jag åt mycket skräpmat i form av godis, chip och olika former av billig färdigmat. Till hur det är nu där jag hela tiden försöker göra mitt bästa för att äta mer frukt & grönt och ekologiskt. Samtidigt som jag på senare år har börjat experimentera med olika kosttillskott, naturpreparat och liknande.

Jag tar all hjälp jag kan få

Som jag utryckt är det inte helt lätt att må bra alla gånger. Jag gjorde ett val att kontinuerligt göra mitt bästa att välja bort dåliga vanor och istället satsa på goda vanor. Istället för att lägga pengar på skräpmat började jag använda pengarna till att äta nyttigt och investera i min egna hälsa. En av dessa saker är CBD Olja som är en naturlig produkt som utvinns från hampaväxten. Jag tänkte berätta lite mer om det här nedanför.

CBD Olja är ingen mirakelkur, men för mig fungerar det!

Om du läser runt på internet kan du få alla möjliga historier om vad CBD olja är för något och hur det fungerar. Det här är mitt perspektiv:

Jag valde att införskaffa CBD Olja i samband med en av mina “hälsoryck” där jag helt enkelt ger mig själv lite välförtjänt kärlek i form av bra mat, roliga aktiviteter och även att testa på nya saker. Tiden går men CBD Olja består, tillsammans med andra nymodigheter som jag testat (Dagliga promenader, meditation och dricka smoothies så mycket jag orkar och har råd med).Utan att gå in allt för djupt så har CBD hjälp mig att få något enklare att hantera mitt inre mående, särskilt i kombination med allt annat bra jag dagligen försöker få till för att ha ett bra liv. Några områden där jag känt förändring är kring min sömn, hur min kropp är mer avslappnad och hur de mörka tankarna blir något mindre.

Samtidigt vill jag påpeka att det inte är någon mirakelkur, det kräver att du även är villig att förändra på aspekter av ditt liv som inte gynnar det välmånde. En tuff, men ack så värd processess.

Även om jag må bättre idag, så har jag fortfarande en väg kvar att vandra. Men det är värt det!

Ta hand om dig, du förtjänar att må bra även om det inte alltid känns så alla gånger <3