För mycket TV reklam

Nu har jag fått nog. Om inte reklamen slutar avbryta mina tv-program hela tiden så kommer jag att sluta att kolla på tv. Det betyder att tv kommer förlora sin mest hängivna och trogna kund genom tiderna.

Vilket program jag än kollar på så kommer den där reklamen

Det spelar ingen roll om jag kollar på tv online eller direkt på tv, alltid kommer den där och stör, den ber mig köpa allt mellan blöjor och resor till månen. Aldrig lämnar den mig ifred. Snälla tv-reklam, jag uppmanar dig, låt mig vara och låt mig kolla på mitt program utan att bli störd!

Tjänar man egentligen på tv-reklam nu för tiden?

Helt ärligt så borde tv-reklamens tid vara förbi. Nu när det finns cookies som förföljer oss överallt så borde tv-reklamen ge upp. Den är ju inte ens anpassad till tittaren. Den visar blöjreklam för pensionärer och tampongreklam för män. När ska tv-kanalerna förstå att detta är ute? Hur kan de ha missat att man kan rikta reklamen till den specifika tittaren och faktiskt låta tittaren se på reklam som intresserar den. Det måste väl ändå finnas forskning som visar på att tv-reklamens tid är förbi?

En gemensam protest och strejk kan hjälpa

För att slippa den ointressanta tv-reklamen tycker jag att alla vi tv-tittare bör gå ut i en gemensam strejk. Tänk om vi alla bara stängde av våra tv-apparater under bästa sändningstid och varken Idol eller Lets Dance hade en enda tittare, då hade det nog hänt något. Vad tror ni, någon som är på förslaget? Föreställ er att slippa alla avbrott och all den tjatiga ointressanta reklamen helt och hållet. Jag tycker att detta är en fantastiskt bra idé och jag hoppas att idén får spridning och att den kan bli verklighet. Dela gärna inlägget om du håller med mig!